Aanmelding SANULOGIC afspraak

SANULOGIC aanmeldingsformulier

U kunt bij SANULOGIC terecht als u klachten heeft en als u geen klachten wilt krijgen. We hebben onderzoekpakketten samengesteld die passen bij uw vraag.

Als u andere wensen heeft kunnen we de onderzoeken natuurlijk aanpassen. Onderstaand ziet u een overzicht om de keus voor de juiste start eenvoudiger te maken.

Preventieve gezondheidsonderzoeken

Ophanden zijnde verstoringen van het immuunsysteem zijn niet voelbaar maar vaak wel meetbaar.

Net zoals bij een APK gemeten kan worden dat de autoremmen bijna zijn versleten en vervanging nodig is, zo worden bij SANULOGIC preventieve onderzoeken onder meer orgaanfuncties en tekorten van vitamines en mineralen gemeten. Aanpassing van voeding en gerichte aanvulling met voedingsbouwstoffen en ondersteuning van organen die het nodig hebben, helpt u gezond(er) oud te worden..

SANULOGIC aanmelding
Sending

Chronische en onbegrepen klachten en kanker

De oorzaak van klachten waaronder sterke vermoeidheid, pijn, weerkerende ontstekingen, concentratiestoringen, stemmingswisselingen, slaapproblemen, spierslapte en brainfog, blijft vaak onverklaard.

Een doelgerichte aanpak is dan niet mogelijk. SANULOGIC biedt uitgebreide onderzoeken waarbij de meeste klachten kunnen verklaard en behandelingen gericht op herstel van gezondheid, niet op het bestrijden van ziektes en symptomen. .

SANULOGIC Algemeen
Sending