Behandeling en gezondheids begeleiding

Gezondheidsherstel is een traject waarbij we u kunnen begeleiden door gezondheidscoaching via de telefoon, per skype of natuurlijk bij ons in ons Centrum in Enschede. Om het immuunssyteem te ondersteunen hebben we enkele bijzondere behandelingsmogelijkheden.

Gezondheidscoaching

De gesprekken worden per tien minuten berekend waardoor de bedragen niet te veel hoeven op te lopen. U kunt een afspraak maken voor een gezondheids begeleiding gesprek als u korte concrete vragen heeft, als u advies wenst naar aanleiding van een bij de GezondeShop bestelde test of als begeleiding bij het plan van aanpak dat is opgesteld na het doen van een CelHerstel Intake EXTRA. http://www.celherstelconcept.nl/gezondheidscoaching-en-consult/

Rehatron; ‘Genezen als met bliksemkracht’ 

Immuunversterking door het 'opladen' van celenergie

Immuunversterking door het ‘opladen’ van celenergie

Alle transport in het lichaam gebeurt opgelost in water. De opgeloste deeltjes in water zijn elektrisch geladen. Transport van voedingsstoffen en afvalstoffen door de celwand is een actief proces. Om dit goed te laten plaatsvinden is een elektrisch spanningsverschil tussen de binnen- en buitenkant van de celwand noodzakelijk. Het blijkt dat als dit spanningsverschil daalt, het transport vermindert en herstelprocessen minder goed verlopen. Door ziekte, ouder worden, te weinig beweging, stress en dergelijke kan deze membraanpotentiaal dalen. In de gezonde situatie is deze 70 tot 90mV , bij kanker is deze vaak gedaald tot 20mV.

Met de Rehatron is het mogelijk dit spanningsverschil weer op peil te brengen. De cellen worden als het ware “opgeladen”.

De Rehatron is een apparaat dat gebaseerd is op kennis van onder meer Tesla, Rife en Lahkovsky, het principe is dus niet nieuw. De Rehatron is in staat om een zodanig hoge en toch veilige spanning op te wekken dat de celmembraan opgeladen wordt waardoor herstelprocessen kunnen versnellen en functies verbeteren.

Als de cellen opgeladen worden en beter kunnen functioneren, heeft dit invloed op veel verschillende functies en klachten in het lichaam. Er zijn goede resultaten bekend bij: minder goed kunnen zien, minder goed kunnen horen, pijn bij slijtage, schouderpijn, buikpijn, chronische vermoeidheid, ziekte van Crohn.

Microstroom

De clinicmaster therpaie heet ook wel BCR therapie

Microstroom met de clinicmaster is verbazend effectief

Deze stroomvorm is voor wat betreft de intensiteit vergelijkbaar met die van de electrische stroompjes in ons lichaam en zijn daarom zo effectief. We passen de stroom toe door middel van handelectrodes waarmee we heel gericht de aangedane plekken kunnen behandelen en met electrodes. Er is aangetoond dat de energieproductie in de cel sterk vergroot door microstroom, hierdoor wordt ook het herstel bevordert. Nek- en rugpijn, spierscheurtjes en andere sportblessures zijn vaak weken eerder genezen dan op de conservatieve manier.