Zeoliet voor uw gezondheid

Zeoliet is een vulkanisch materiaal. Het is gestolde lava en heeft bijzondere eigenschappen voor onze gezondheid. Het ondersteund bijvoorbeeld ons immuunsysteem door het neutraliseren van zware metalen en ammonium. Zeker bij maag-darmproblemen kan gebruik van zeoliet zinvol zijn.

read more

Etalagebenen, een behandelbaar probleem

Etalagebenen heten zo omdat pijn in de onderbenen optreedt na een beperkt aantal meters wandelen. Na een korte tijd stilstaan verdwijnt de pijn en kan weer een stuk worden gelopen, als het ware tot de volgende etalage waar men weer moet stilstaan vanwege de pijn. Naarmate de aandoening voortschrijdt, wordt de pijnvrije loopafstand korter. In Duitsland wordt zuurstofbehandeling, oxyvenering bij etalegebenen vaak toegepast.

read more

Fulvinezuur, let op de kwaliteit!

Fulvinezuur kwaliteitsverschillenFulvinezuur is miljoenen jaren geleden ontstaan bij de humusvorming van regenwouden. Het bevat alle voedingsbouwstenen uit die rijke zuivere vegetatie. Fulvinezuur wordt snel bekender en meer populair omdat steeds meer mensen de...

read more

Het nieuwe medische paradigma

Het DNA project is mislukt, leve het nieuwe paradigma!Het oude medische paradigma is honderden jaren oud. Het is gebaseerd op de DNA voorstelling van Gregor Mendel, 1822-1882 en de orgaanbeschrijvingen van de Haarlemse arts Andreas Vesalius, 1514-1564. Het op de...

read more

Onbegrepen ziektes door wetenschappelijk onderzoek verklaard

Mensen met ‘onverklaarde’ ziektes zoals chronische vermoeidheid, fibromyalgie, ALS, chronische darmproblemen, neurodermitis, kanker, neurologische aandoeningen waaronder dementie en de ziekte van Parkinson en psychiatrische ziektebeelden als schizofrenie staan in de kou. Er wordt hen wijsgemaakt dat er geen verklaring of behandeling is voor hun aandoening. Ze worden volgestopt met medicijnen of moeten over hun probleem praten bij de psycholoog.

read more

Voedselallergie als sluipmoordenaar

IgG voedselallergie veroorzaakt chronische ontstekingen. Onder meer astma, chronische vermoeidheid, huidklachten zoals neurodermitis, eczeem en jeuk, hoofdpijn, migraine, ALS, MS en kanker worden in verband gebracht met chronische ontstekingen. Door onkunde over voedselallergie van kennisinstituten en professionals wordt onjuiste informatie verstrekt en blijven veel mensen onnodig klachten houden. Een IgG voedselallergietest is eenvoudig en betrouwbaar en zinvol bij onverklaarde klachten.

read more

Mitochondriengeneeskunde, nieuwe inzichten, nieuwe mogelijkheden

Klachten en ziektes ontstaan door een energiecrisis van cellen door een verstoorde mitochondriënfunctie. Mitochondriengeneeskunde richt zich op oorzaken en herstel van die ‘energiecrisis’. Ze is gebaseerd op de nieuwste biochemische inzichten en wordt gestuurd door objectieve laboratoriumuitslagen. Mitochondriën geneeskunde biedt onderzoek- en behandelmogelijkheden voor mensen met chronische ziektes zoals de ziekte van Lyme, chronische vermoeidheid, fibromyalgie en kanker.

read more

Preventieve zomergezondheidscheck

Net zoals de auto APK wordt gekeurd om pech te voorkomen, zo is het ook zinvol om jaarlijks uw gezondheid te laten checken op zwakke plekken, overbelastingen en functiestoornissen. SANULOGIC heeft verschillende preventieve gezondheidschecks samengesteld en twee daarvan zijn in de maand augustus 50 Euro voordeliger!

read more

Fulvinezuur: het zwarte gezondheidsgoud

Fulvinezuur is een bijzondere stof die rijk is aan talloze sporenelementen, mineralen, amino- en organische zuren en vitamines. Het is ontstaan dankzij miljarden micro organismen en wordt door cellen snel opgenomen. Fulvine zuur heeft een sterke gezondheidsondersteunende werking.

read more

Gezondheidsshoppen is als roulette

Gezondheidsshoppen, het van de ene naar de andere behandelaar gaan en voortdurend nieuwe apparaten en supplementen uitproberen is als roulette. Je kunt geluk hebben en winnen maar meestal verlies je. Een structurele aanpak op basis van gedegen onderzoek is beter.

read more