Door de juiste producten te kiezen ondersteunt u uw gezondheid

De beste adviezen helpen niet wanneer minderwaardige of zelfs gifstoffen bevattende producten worden gebruikt. De producten op deze pagina hebben we getest en uitgeprobeerd. We zijn van hun zuiverheid en kwaliteit overtuigt. U vindt biologische voedingsvervangers zoals Alen, Eveliza en Amazing Grass, producten voor een gezonde toilethouding, darmreiniging, puur natuurlijke wond- en slijmvliesbehandeling, stralingsvrij slapen en mogelijkheden voor ontgifting.

Voor meer informatie over deze producten kunt u ons mailen: r.heidstra@celherstelconcept.nl

100% natuurlijke bodylotion

100% natuurlijke huidverzorging

De meeste cosmetica en huidverzorgingsproducten, zelfs die voor babyverzorging, bevatten toxines die het risico op kanker verhogen. Het kiezen van volledig natuurlijke producten is daarom van belang voor de gezondheid van u en uw kinderen en kleinkinderen.

Lees meer…

Bestel…

Biologische voeding van superkwaliteit:

Amazing Grass

De ingrediënten van deze  geweldige producten komen uit planten die op een biologische boerderij in Amerika worden geteeld. Er zijn een aantal verrassende combinaties, bijvoorbeeld ORAC 4000, een  gezonde antioxidantenpoeder met een hoge ORAC waarde of de bijzondere maaltijdvervanger met granaatappel, eiwitten, enzymen, probiotica en vezels!

Bekijk of bestel Amazing Grass producten hier…

Goede toilethouding

We kennen de ‘sta-toiletten’ uit de zuidelijke landen. Twee voetstappen waar je op moet staan en dan hurken en je behoefte doen. Het is erg oncomfortabel en vaak zelfs onmogelijk als je het niet gewend bent. In die gehurkte houding, wat de natuurlijke houding is,  werkt de zwaartekracht beter mee met het kwijtraken van de ontlasting omdat de darm naar beneden wijst. In onze gebruikelijke zithouding is de darm geknikt waardoor meer moet worden geperst.

Dankzij de SquattyPotty kan de optimale poephouding worden benaderd. Het heeft een positief effect op obstipatie, blaasontstekingen en het ontstaan van aambeien. Bij anale scheurtjes verzacht het de pijn tijdens poepen omdat minder geperst hoeft te worden.

De SquattyPotty is hier te bestellen.

Life Elixir Fulvine

Fulvine Life Elixir, neem het dagelijks!

Fulvinezuur bevat een unieke hoeveelheid biologisch opneembare voedingstoffen. het is 34 miljoen haar geleden ontstaan bij de plantenvertering door miljarden micro organismen.

Het fulvinezuur uit Life Elixir bevat de meeste voedingsbouwstoffen van alle bekende fulvinezuurbronnen.

Meer informatie: Het zwarte gezondheidsgoud

Bestel het ‘zwarte gezondheidsgoud’

 

 

 

Biologisch uit de Andes

De producten Alen en Eveliza zijn voedingsstoffenconcentraten uit het Andesgebergte van Ecuador. Ze bevatten juist die essentiële voedingsbestanddelen die veel biologische producten missen en daarom zijn ze zo bijzonder.

De voedingsstoffen worden bijzonder goed opgenomen door het lichaam, ook bij darmproblemen. Ze zijn geschikt voor vegetariërs, veganisten en mensen met ernstige darmproblemen en allergieën.

Voor het afvallen is een speciaal voedingsplan ontwikkeld dat u bij ons aan kunt vragen. Je wordt gezonder en valt bovendien af!

Lees meer…

Bestel…

Alkaline water, gezond en lekker

Alkaline of basisch actiefwater heeft alle eigenschappen die gezond en lekker drinkwater behoort te hebben. Het is gefilterd, heeft extra electronen, is opgebouwd uit kleine clusters waardoor het gemakkelijker opgenomen wordt in het lichaam en is basisch, het ondersteunt zo de gezonde zuur-base balans.

De meest gebruikersvriendelijke en praktische apparaten worden aan de waterleiding aangesloten waardoor u er verder geen omkijken meer naar heeft behalve nu en dan ontkalken en een nieuwe filter.

Als u alles wilt weten over dit fantastische water bestelt u Het Actief Water Boek. In dit boek worden alle geheimen van water ontrafeld en uitgelegd. Niet alleen waarom basisch water het meest gezond is, er wordt onder meer ook uitgelegd hoe water informatie opslaat en hoe dat is te controleren.

Bestel een basisch waterionisator…

of bel voor meer informatie 053 475 02 30

Bestel het complete waterboek…

Inhoud van Het ActiefWater Boek

The other pasta

Heerlijk, glutenvrij en paleoproof!  

Vaak wordt gezegd dat glutenvrij niet lekker zou zijn. The other pasta bewijst het tegendeel. Heerlijke glutenvrije pasta in vier verschillende smaken kastanje, lijnzaad, zonnebloem en sesamzaad

De pasta’s zijn verkrijgbaar als fusilli, spaghetini en tagliatella. Er zijn alleen maar gezonde ingredienten gebruikt!

Meer informatie en bestellingen…

Heerlijk glutenvrij paleoproof pastarecept

TISSO Natuurproducten

TISSO Natuurproducten, de beste kwaliteit

TISSO voedingssupplementen onderscheiden zich van veel andere producten door hun bijzondere samenstelling en zuivere kwaliteit. De Duitse arts en wetenschapper dr. Heinrich Kremer heeft de basis gelegd voor de samenstelling en het jonge bedrijf TISSO heeft zijn recepten optimaal uitgevoerd door te kiezen voor de strengst mogelijke natuurlijke kwaliteit.

De samenwerking heeft geleid tot bijzondere en effectieve voedingssupplementen gericht op herstel en preventie van celstofwisselingsproblemen, in het bijzonder mitochondropatie. De TISSO supplementen worden in de door dr. Kremer ontwikkelde celsymbiosetherapie toegepast.

De producten zijn te bestellen via DE GEZONDESHOP en rechtstreeks in de Duits- en Engelstalige onlineshop.  Ik pas al meer dan tien jaar de celsymbiosetherapie toe en werk met de TISSO producten. Voor inhoudelijke vragen of als u de producten wilt bestellen kunt u mailen naar info@gezondeshop.nl  of bellen 053 475 0230.

Actimaris:  Wond- en jeukbehandeling zonder toxines!

De producten van Actimaris zijn een revolutie binnen de wondverzorging. Het is effectief, eenvoudig te gebruiken en bovenal veilig waardoor het sowieso het eerste keus middel bij baby’s en kinderen is. De grondstof is puur zeewater.

Koortsblaasjes, krentenbaard, open brand-, schaaf-, of snijwonden, middenoor- ontsteking, brandnetelprikken en insectensteken kunnen met dit unieke product worden behandeld.

Lees meer….

Bestel…

Zelf een klysma doen

In onze cultuur is het spreken over klysma’s beladen. Er wordt in eerste instantie afwijzend en lacherig op gereageerd.. Klysma’s worden geassocieerd met obstipatie en verpleeghuizen terwijl het veel goede toepassingen kent. Met schoon water kan een darmreiniging worden gedaan, een koffieklysma heeft een stimulerende werking op de lever en natriumbicarbonaat klysma’s werken basisch.

Klysma’s zijn veilig en eenvoudig thuis te doen. Lees meer… Bestel…

De omega 3 olie wordt in de ijszee gebotteld

De omega 3 olie wordt in de ijszee gebotteld

Omega 3 olie van EQology

Waarom omega 3 olie?

Omega 3 olie heeft een ontstekingsremmende werking en een positief effect op de vetstofwisseling. Daling van triglyceriden en daarmee het risico op aderverkalking wordt ondersteund, verder heeft omega 3 een positief effect op de bloeddruk.

Waarom EQology?

De gezonde effecten van omega 3 hangen af van de kwaliteit van de omega 3 olie. De beste omega 3 olie heeft de beste verhouding tussen de verschillende soorten waaruit het bestaat, ALA, EPA en DHA en is het zuiver en vers.  De EQology visolie wordt gevangen in de arctische zee en binnen een half uur gebotteld. 

Waaraan merk je de kwaliteit?

Visolie mag niet ruiken naar vis en hoort niet op te boeren, dan is de visolie bedorven. De EQology omega 3 olie ruikt en smaakt niet naar vis. Dankzij de toegevoegde lemon is het in yoghurt of kwark lekker! 

 

EQology visolie is lekker en gezond!
 

Voor meer informatie kunt u ons mailen, info@gezondeshop.nl, of bellen 053 475 0230

meer informatie en bestellingen

Heerlijk en gezond basisch water

Drinkwater behoort zuiver te zijn, er is geen ‘veilige’ hoeveelheid gifstoffen in drinkwater. Met de Waterman kunt u overal van kraanwater heerlijk smakend drinkwater maken. Het helpt ontzuren en vrije radicalen neutraliseren.

In ‘Het Actief Water Boek leest u alles over de gezonde eigenschappen.

Lees meer…

Bestel…

Stralingsvrij slapen

Je hebt volkswagens en volvo’s en zo heb je ook eenvoudige ‘aardingsmatten’ en de TerraPro. De TerraPro heeft aangetoond te helpen bij onder meer slaapproblemen bij kinderen, verbetering van het herstelvermogen en de algemene gezondheid.

het is een product van topkwaliteit met jarenlange garantie. In tegenstelling tot de eenvoudiger matten wordt bij de Terrapro geen gemakkelijk breekbaar metaaldraad gebruikt en kom je niet in contact met de metaaldraden waardoor je als een grote antenne werkt en mogelijk meer straling opvangt. de TerraPro leg je onder je laken of onder een dunne matras.

Meer informatie en bestellingen…

Op aanvraag sturen we u graag de uitgebreide Duitstalige brochure met onderzoeken toe