Downloads

SANULOGIC uitgebreid basisonderzoek bij chronische klachten

Voor mensen met chronische en onverklaarde klachten en voor hen die de beste Gezondheidscheck willen hebben wij het 70+ biomarkers omvattende onderzoek samengesteld.

Gezondheidschecks bij SANULOGIC

Voor hen die gezond zijn en dat willen blijven.

Lees meer…

Chronische ziektes zijn een energieprobleem

Als de energiecentrales van onze cellen, de mitochondrien, haperen ontstaan gezondheidsproblemen. Onder meer chronische vermoeidheid, fibromyalgie, chronische vorm van ziekte van Lyme, de ziekte van parkinson, ALS en kanker worden hiermee in verband gebracht.

 

Preventieve meting van aderverkalking

Dankzij de  preventieve meting van aderverkalking kunnen hartinfarcten en beroertes vermeden worden.

Hyperthermie verdubbelt de overlevingskansen bij kanker

Hyperthermie vergroot de overlevingskansen bij kanker,

dat is de conclusie van het onderzoek van dr. Martine Franckena van het Ersamus ziekenhuis. Ze onderzocht de combinatie van chemo en hyperthermie en van radiotherapie en hyperthermie. De effecten van de chemo- en hyperthermie waren beter dan die met bestraling. In Gronau aan de Nederlandse grens is is jarenlange ervaring met de modernste vorm, de oncothermie, ook wel elektro-hyperthermie genaamd.

Uw risico op hartinfarct en beroerte gemeten

Het risico op het krijgen van een hartinfarct of beroerte wordt het betrouwbaarste aangegeven door de mate van aderverkalking. De vaatwandstijfheid, de vaatleeftijd is hiervoor de beste parameter en kan eenvoudig worden gemeten.

Aderverkalking meten

Het risico op aderverkalking en overbelasting van het hart kan worden gemeten met de Arteriograph.

Infrarood regulatiethermografie

Infrarood regulatiethermografie geeft betrouwbare informatie over de gezondheid. Klachten en ziektes ontstaan door jarenlange veronachtzaming van ons immuunsysteem. Met de informatie uit de regulatiethermografie kunt u direct een start maken met herstel van uw gezondheid. De regulatie borstscreening en het prostaat risicorapport maken deel uit van het totale thermografie onderzoek.

CelHerstel Intake EXTRA

Gezondheidsintake inclusief regulatiethermografie, urinetesten en levendbloed analyse

Regulatiethermografie meet alertheid
Waarom we ziek worden

We worden ziek door een langdurige opeenstapeling van belastingen van onze gezondheid en slecht onderhoud hiervan. In de brochure wordt de logica uitgelegd.

Bio Superfood Alen en Eveliza

Alen en Eveliza zijn bijzonder krachtige voedingsproducten

De producten worden door een speciale door dr. Vargas ontwikkelde methode gemaakt. Hierbij worden de voedingsbouwstenen zo voorzichtig uit de voedingsproducten gehaald dat alle biologische eigenschappen behouden blijven.

De voedingsbouwstenen worden buitengewoon goed opgenomen door de darm waardoor ze erg geschikt zijn voor mensen met allergieën, darmproblemen of ziektes waaronder kanker. Eveliza en Alen zijn volledig biologisch en geschikt voor veganisten en vegetariërs.

U kunt de producten hier bestellen.

Gezondheid Intake

Om gezond te worden moet je eerst weten waardoor klachten zijn ontstaan. De gezondheid intake is bedoeld om de oorzaken van de klachten te vinden en dan vanaf de basis de gezondheid te herstellen. Alleen op die manier is het mogelijk om gezond te worden.

U kunt zich hier aanmelden.

Preventief onderzoek borstkanker

Over preventief onderzoek borstkanker

Kanker is een ziekte die veel emoties losmaakt. Iedereen kent mensen die aan kanker lijden of er aan zijn gestorven en er wordt veel geïnvesteerd in onderzoek naar de oorzaak en de behandeling. Het voorkòmen van het krijgen van kanker is natuurlijk het beste en er is steeds meer aandacht voor preventie. Maar welke onderzoeken zijn er, wat doen ze en wat heb je er aan?

Alen en Eveliza helpen bij afvallen

Alen en Eveliza zijn bijzondere voedingsstoffenconcentraten. Ze helpen afvallen door het optimaal verzorgen van de cellen met biologische en voedingsstoffen die erg goed door de darm worden opgenomen. Het is geschikt voor vegetariërs en veganisten. Bij gezondheidsproblemen zoals chronische darmontstekingen of kanker wordt het door Duitse artsen vaak geadviseerd.

Leverreiniging protocol

De leverreiniging

Het is een effectieve methode om de leverwerking te stimuleren. Bij de leverreiniging worden veel leversappen gemaakt, de lever- en galgangetjes gaan open staan waardoor afvalstoffen en steentjes als het ware mee gespoeld worden. Zo wordt het door veel natuurartsen beschreven. Het protocol is te downloaden.

Voedingsallergie

Voedingsallergie sluipende beschadiging

Voedingsallergie wordt vaak niet herkend omdat de symptomen langzamerhand optreden. Veel chronische klachten waaronder vermoeidheid, fibromyalgie, astma en kanker worden mede veroorzaakt of in stand gehouden door voedingsallergie. Met een voedingsallergietest zijn ze eenvoudig te meten. U krijgt een uitgebreide rapportage, een inkooplijst en een receptenboek dat rekening houdt met uw allergieën.  De test is hier te bestellen, meer informatie is te lezen in het artikel: ‘Voedingsallergie, ik toch niet?‘. De voedingsmiddelen die worden getest kunt u hier downloaden. 

Verschillen tussen de CelHerstel Intakes

De verschillen tussen de preventieve intake, de CelHerstel Intake EXTRA en de preventieve borstscreening met infrarood thermografie.

Richtlijnen voor de regulatie thermografie

De regulatiethermografie is een subtiele meet- en analysemethode van de regelsystemen van het lichaam. Om de betrouwbaarheid zo groot mogelijk te maken zijn een aantal richtlijnen opgesteld waar men zich het beste aan kan houden in de dagen voor een infrarood regulatie thermogarfie.

ActiefWater Boek, inhoudsopgave

Basich ActiefWater is het meest gezonde drinkwater. In het boek wordt uitgelegd wat de verschillen zijn met kraanwater en omkeer osmosewater. Er wordt bovendien ingegaan op bijzondere eigenschappen van basisch actiefwater zoals het opslaan van informatie.