Pijntherapie bij nekpijn

Pijntherapie bij nekpijn

Pijn is meetbaar! Doe de test op vrijdag 24 juni in Gronau

Bij beschadiging van weefsel en bij pijn veranderen de omstandigheden in het weefsel.

De celwanden raken poreus waardoor het transport van voedings- en afvalstoffen verstoord raakt en er komen ‘pijn-, en ontstekingsstofjes’.

De samenstelling van het weefsel is meetbaar door de LUXXAMED methode.

In de pijnmobiel wordt de kwlaiteit van uw weefsel gemeten en krijgt u gratis advies.

Gratis metingen en advies bij pijn

Vrijdag 24 juni kunt u zich gratis laten testen in Gronau

De ‘pijnmobiel’ staat voor ons centrum.

Meer informatie in het artikel: Pijn is meetbaar, innovatieve pijntherapie

Omega 3 olie, een essentiële alleskunner

Onze celwanden bestaan uit vetzuren en omega 3 vetzuren zijn de basis bouwstenen van onze hersenen. Het is dan ook geen wonder dat een tekort aan omega 3 olie een groot effect op onze gezondheid heeft.

De omega 3 olie verwarring

in de koude ijszee gewonnen omega 3 olie is kwalitatief de beste

in de koude ijszee gewonnen omega 3 olie is kwalitatief de beste

Over omega 3 olie worden veel verschillende dingen gezegd maar wat is nu de juiste keus. Na lang wikken en wegen denk ik dat de beste kwaliteit visolie de beste bron is voor het op peil brengen en houden van de verschillende essentiële omega 3 vetzuursoorten (DHA en EPA).

Meet vrijblijvend en gratis uw omega 3 peil

Ook al eet je gezond, je kunt ooit zeker weten of je omega 3 peil in orde is. Het meten hiervan kost rond de 85,00 Euro en dat heeft me er van weerhouden om de test standaard te adviseren. Eqology heeft een bijzondere aanbieding. Twee flessen van hun omega 3 olie en twee testen voor 99,00 Euro als je zes maanden een fles olie bestelt. Het bijzondere is dat als uit de test blijkt dat de omega 3-omega 6 verhouding in orde is, je je geld terugkrijgt! Het is zo een faire deal. Als je geen omega 3 olie nodig hebt kost het niets en als je het wel nodig hebt koop je zes flessen omega 3 olie die je toch nodig hebt om de gezonde balans te herstellen. 

Neem contact op voor meer informatie

Essentiele oliën

ssentiele olien van doTerra, geconcentreerde natuurenergie

Essentiele olien van doTerra:  geconcentreerde natuurenergie

De kracht van de natuur zit geconcentreerd in essentiële olie. Het is de olie uit planten. Hoe zuiverder de olie is des te krachtiger is deze.  De zuiverheid hangt af van de kwaliteit van de plant en de bewerking. Als olie uit een zwakke, sterk vervuilde plant wordt gewonnen is de kwaliteit van de olie slecht en als die uit een zuivere, krachtige, biologische plant komt, maar met agressieve methoden wordt gewonnen en bewerkt is de kwaliteit ook slecht.

De essentiële olie waar wij voor hebben gekozen om in ons assortiment op te nemen is de doTerra olie. Er is een rijk assortiment en de kwaliteit voldoet aan de allerhoogste eisen. Zo kan een bepaalde olie bijvoorbeeld en seizoen niet leverbaar zijn als de kwaliteit van de oogst tegenvalt. Ze leveren dan geen slechter product maar geen product.

U kunt al veel soorten vinden op onze site, nu nog met een Engelstalige beschrijving maar binnenkort ook  in het Nederlands.

Als u geïnteresseerd bent in een olie kunt u deze bestellen bij ons of u kunt direct bij doTerra bestellen.  U vindt hier alle informatie. Als u vragen heeft kunt u ons altijd bellen of mailen.

Het risico op hartinfarct en beroerte meten en dan verminderen

Meet uw risico op aderverkalking en een hartinfarct of beroerte

Meet uw risico op aderverkalking en een hartinfarct of beroerte

Aderverkalking is een sluipmoordenaar met geen of weinig klachten. Vaak is het eerste symptoom een fataal hartinfarct of beroerte. De klassieke risicofactoren hoge bloeddruk, hoog cholesterol en overgewicht zijn misleidend. Veertig procent van de hartinfarct patiënten heeft geen risicofactor! Het is nog erger. Als u medicijnen tegen hoge bloeddruk en vermeende hoge cholesterolwaardes inneemt en de waardes zijn binnen de reguliere normen is het goed mogelijk dat het risico blijft bestaan. De bloeddruk gemeten aan de bovenarm kan namelijk verschillend zijn van de centrale bloeddruk. U neemt medicijnen, denkt dat u wat goeds doet maar in werkelijkheid is het schijn.

Een aangetoond betrouwbare persoonlijke risicofactor is de meting van aderverkalking  en bloeddruk bij het hart wat met de arteriograph mogelijk is.

Bij een verhoogd risico kan een gericht individueel actieplan worden besproken om het  te verminderen. Aderen kunnen weer flexibelere worden en aderen kunnen ook weer schoon worden.

 Download de brochure…

Maak een afspraak voor een meting…

Aanbiedingen

Vakantiepakket

Skalaris zonnebrandlotion, pure zuiverheid

volledig natuurlijke zonnebrandlotion

volledig natuurlijke zonnebrandlotion

Bescherming tegen verbranding door zonnestraling is zinvol en de Skalaris zonnebrandlotion is hiervoor een efficiënt en veilig product. Het is volledig natuurlijk en bevat uiteraard geen bedenkelijke toevoegingen. Het is ongevaarlijk als het in de ogen of mond komt. Gberuik het ieder twee uur of vaker als u sterk zweet of na het zwemmen of douchen.

TIP: Als u op zoek gaat naar een eerlijk en veilig product let dan op misleidende informatie zoals bijvoorbeeld : ‘is gebaseerd op biologische kokosolie’. De indruk wordt gewekt dat het product biologisch is. Als het bijvoorbeeld  Homosalate, Ethylhexyl Salicylate, Octocrylene of fragrance (parfum) bevat, weet u dat het product potentieel gevaarlijk is voor uw gezondheid.

Volledig zuivere, biologische bodylotion

Volledig zuivere, biologische bodylotion

Skalaris bodylotion

Een dagelijkse huidverzorging is niet alleen prettig maar ook gezond. Zeker na een dag zonnen heeft  uw huid wat extra aandacht nodig. De honderd procent zuivere Skalaris bodylotion is hiervoor uitmuntend dankzij de krachtige biologische werking van de plantenoliën.

Actimaris wondspoelvloeistof

Op vakantie gebeuren soms ongelukjes die het vakantieplezier kunnen vergallen. Met de Actimaris wondspoelvloeistof kunt u huidbeschadigingen door vallen of schuren, brandwonden, insectensteken, brandnetel- en kwallenprikken en een geïrriteerde huid door zonnebrand  veilig en effectief  aanpakken.

Pure natuurlijke kracht van de zee

Pure natuurlijke kracht van de zee

Het kan op de huid worden gesprenkeld of, als een langere tijd de wondspoelvloeistof op de huid gewenst is, bijvoorbeeld bij brandnetelprikken of zonnebrand, door een natte tissue.

Door het nathouden van de tissue is een langer contact met de beschadigde huid mogelijk.

Actimaris wondspoelvloeistof helpt met de kracht van de zee en zuiver natuurlijk.

Voor meer toepassingen kunt u ons mailen info@gezondeshop.nl  of bellen 053 475 0230.

Het Actief waterboek

Het volledige boek over water: Het Actief water Boek

Alles over gezond water

Water is de meest bijzonder vloeistof die we kennen. Het heeft eigenschappen die nog steeds niet worden begrepen en door pseudowetenschappers ontkend, zoals  de structuur van water. Water is onmisbaar voor de natuur en voor onze gezondheid.  In Het Actiefwaterboek zijn alle eigenschappen van water met een wetenschappelijke basis beschreven. Er wordt onder meer beschreven waarom omkeerosmosewater ongezond is en basisch actiefwater natuurlijk en gezond.

Bamboe thee pure

De bamboeplant kan enkele meters per dag groeien en is dus erg krachtig. Hij verzamelt veel  voor ons belangrijke stoffen zoals kalium en silicium. Het heeft ontzurende eigenschappen en is volledig biologisch. De thee wordt gemaakt van de verse scheuten van biologische bamboeplanten.

bestel de aanbieding