Wilt u borstkanker voorkomen of wilt u weten of u (borst)kanker heeft?

bannerborst-duurzaam3Er wordt veel aandacht besteedt aan bevolkingsonderzoeken waarmee kanker in een vroege fase kan worden vastgesteld.  Maar zou u kanker niet liever willen voorkomen? Het is bekend dat het in het algemeen jaren duurt voordat kanker zichtbaar is met röntgenopnames. Een aantal processen die tot kanker kunnen leiden zijn door middel van de door de FDA erkende regulatiethermografie vast te stellen. Een totale regulatiethermografie met een zeven pagina’s tellende rapportage duurt anderhalf uur. De analyse van de borstgezondheid maakt hier deel van uit en wordt weergegeven in een borstrapportage. In deze rapportage worden twaalf risicofactoren benoemd en wordt geadviseerd over leefstijlaanpassingen die men zelf kan doen of over aanvullend onderzoek.

De regulatie borstthermografie duurt 45 minuten en kost 115,00 Euro. Nu ter kennismaking slechts 95,00 Euro als de afspraak wordt gemaakt voor 6 december.

Meer informatie…

Duurzaam Gezondkrant november 2015

Het CelHerstelConcept met bijna 50% korting!

Het CelHerstelConcept en gezonde keuzes

Het CelHerstelConcept helpt gezond te kiezen

De derde editie van Het CelHerstelConcept is bijna twee keer zo dik geworden en telt nu 464 pagina’s. De informatie is deels herschreven en aangevuld met uitleg over onder meer de invloed van hormonen, de schadelijke werking van elektromagnetische straling, GMO en toxines uit cosmetische producten. Kopers van de tweede editie kunnen de uitgebreide versie kopen voor 10,95 Euro, dat is een korting van bijna 50%!

Als u hiervoor in aanmerking wilt komen mailt u aan info@gezondeshop.nl en geeft aan wanneer en waar u de tweede editie heeft aangeschaft. U kunt ook gebruik maken van de speciale prijs als u een review schrijft op de gezondeshop en aangeeft waarom u de derde editie wilt aanschaffen. U krijgt dan een kortingcode toegestuurd.

De aanbieding geldt tot 6 december

 

Lezingen en een meetdag in Heemstede

delezingEr zijn twee lezingen gepland in 2016. De eerste vindt plaats op 22 januari in Heemstede. Overdag kan een anderhalf uur durende regulatiethermografie worden gedaan. U kunt zich aanmelden via Marja@celherstelconcept.nl. U krijgt dan de bevestiging, routebeschrijving en richtlijnen waar u op moet letten voor de thermografie toegestuurd of gemaild.

heelzijnBannerDe tweede lezing wordt op 4 februari in Rossum gehouden en wordt georganiseerd door de organisatie Heelzijn.

Meer informatie…

 

Biologische en kwalitatief hoogwaardige voedingsvervanging en aanvulling met 15% korting

amazing meal maaltijd met eiwitten, enzymen, probiotica en vezels

amazing meal maaltijd met eiwitten, enzymen, probiotica en vezels

Amazing Grass is een voor Nederland relatief nieuw merk. Het heeft een heel assortiment van biologische plantaardige producten met verschillende kenmerken.

Behalve veel hoogwaardige voedingsstoffen bevatten de Amazing Grass producten ook enzymen, vezels en probiotica waardoor de vertering en de opname in het lichaam worden ondersteund. Er zijn Amazing Grassproducten die als maaltijdvervanging kunnen dienen, ter ondersteuning van het immuunsysteem, met een hoge ORAC waarde waardoor vrije radicalen worden geneutraliseerd, om ontzuren te stimuleren en het heeft een geweldig super krachtig tarwegrasproduct. Sinds kort zijn er ook biologische eiwitrepen beschikbaar.

Tot 6 december met 15% korting!

Informatie en bestellingen…

 

Eveliza is na maanden weer verkrijgbaar!

eveliza-bio-superfoodVeel mensen zijn begin dit jaar afgevallen dankzij Eveliza, sommigen zelfs meer dan twintig kilo. Het succes was zo groot dat de Europese voorraad al in het voorjaar was uitverkocht. Omdat het een biologisch product is dat in beperkte mate kan worden geproduceerd is het nu pas weer beschikbaar.

Dankzij een uniek proces is de ontwikkelaar, dr. Vargas, er in geslaagd om de voedingsbouwstenen met behoud van hun natuurlijke eigenschappen uit de voeding te halen en te concentreren in Alen en Eveliza. De producten worden veel gebruikt om het immuunsysteem te ondersteunen bij chronische immuunsysteemproblemen, kanker en darmproblemen maar ook ter preventie en om af te vallen.

U kunt het Eveliza voedingsplan aanvragen bij info@gezondeshop.nl.

Eveliza wordt aangeraden om eerst te gebruiken, als het doel is bereikt kan worden overgestapt op Alen.

Bestellingen…

Meer informatie…

Brochure…

Sinterklaascadeaubonnen met 10% Extra!

sinterklaas 25,00

Wat is er beter dan gezondheid te schenken?

De GezondeShop biedt cadeaubonnen voor verschillende bedragen en speciaal voor Sinterklaas geeft de GezondeShop 10% Extra.

Bij aanschaf van een Sinterklaascadeaubon van 25 Euro kan 27,50 Euro worden gekocht.

Er zijn bonnen van 25, 50 en 75 Euro.

We wensen u een geweldige en gezonde Sinterklaastijd.

Bestellen…

 

Rinno en Marja Heidstra