Hoe oud zijn uw bloedvaten?

Het risico van hart- en vaatziekten wordt meestal beoordeeld aan de leefstijlrisicofactoren beweging, omgaan met stress en arteriograaf08NWSBgezond eten, aan cholesterolwaardes en aan de bloeddruk. Sinds enkele jaren bestaat er een betrouwbaarder waarde, die van de ‘stijfheid’ van de bloedvaten. Met deze meting wordt onder meer de bloeddruk van de grote lichaamsslagader, de aorta, vastgesteld en de mate waarin bloedvatwanden rekbaar zijn. Bij verminderde rekbaarheid is het risico op acute problemen zoals hersenbloeding en hartinfarct groter.

De meting duurt inclusief bespreking 30 minuten. Als dit is vastgesteld is het door aanpassing van leefgewoontes, supplementen en infusen mogelijk de bloedvaten ‘te verjongen’. 

Voor meer informatie kunt u bellen met SANULOGIC: 053 475 0234

Celgezondheid meten

In Het CelHerstelConcept wordt beschreven dat de celgezondheid wordt bepaald door de celomgeving. Herstel van de omgeving waarin onze cellen leven betekent herstel van de gezondheid. Met de medische variatie van de BIA, Bioelektrische ImpedantieAnalyse, kan de celgezondheid worden gemeten. Het is een betrouwbare meting die aangeeft of de celwanden in goede conditie zijn. Bij een verminderde conditie zijn de transportprocessen door de celwand verstoord evenals de communicatie-functies.BIACORPUS-Messung

De celgezondheidmeting is een betrouwbare manier om het effect van behandelingen en veranderde eetgewoontes objectief vast te stellen. Ook de lichaamssamenstelling in water, actieve cellen en vetweefsel wordt gemeten.

De test duurt inclusief bespreking 20 minuten en kost 35,00 Euro

Meer informatie…

 

Waarom een mammografie?

Infrarood regulatie thermografie maakt de temperatuurverschillen zichtbaarIk werk met verschillende energetische onderzoeksapparaten zoals Oberon, SCIO en Quantumresponse en gebruik de regulatiethermografie om een overzicht te krijgen van de gezondheid. Vaak wordt me gevraagd of ik ook kan ‘zien’ of iemand kanker heeft en het antwoord daarop is nee.

Kanker wordt gediagnosticeerd met een biopsie en niet met een andere methode. Als behandelaars beweren dat ze kunnen meten of iemand kanker heeft liegen ze en kunt u het beste een andere behandelaar opzoeken. Een mammografie stelt ook geen kanker vast en geeft geen informatie over de gezondheid. Het is zinvol om een regulatiethermografie te doen omdat het inzicht geeft in de gezondheid en de risicofactoren.

In de onderstaande artikelen vindt u meer informatie¦

Borstscreening onderzoeken stellen geen kanker vast¦

Infrarood regulatiethermografie biedt meer¦

Verhuizing aanstaande!

De GezondeShop en Het CelHerstelCentrum gaan verhuizen per 1 april. De Gezondeshop heeft een nieuwe locatie gevonden aan de Institutenweg in Enschede en Het CelHerstelCentrum verhuist naar Duitsland.

Meer dan tien jaar heb ik in Nederland als natuurgeneeskundig behandelaar gewerkt en heb daarbij onder meer met veel energetisch werkende apparaten gebruikt. Voor mij bleek de informatie uit deze apparaten onvoldoende betrouwbaar om adviezen op te baseren en het verloop van klachten te evalueren en ik werkte dan ook steeds meer met laboratoriumtesten. In Duitsland kan ik als Heilpraktiker eenvoudig bloedtesten aanvragen en daarmee de kwaliteit van zowel de adviezen, de behandeling als de evaluatie verbeteren.

In Duitsland ga ik samenwerken met Wieger Rekker. Samen ontwikkelen we SANULOGIC protocollen voor specifieke aandoeningen waarbij de modernste onderzoeks- en behandelinzichten worden geintegreerd.

We hebben onder meer programmas voor mensen met schildklierklachten, de ziekte van Lyme, chronische vermoeidheid, hart-en vaatproblemen en kanker. Onder meer vitamine C en curcuma infusen, microstroom, ozontherapie en de modernste vorm van hyperthermie maken deel uit van ons programma.  Een concept kunt u al op onze website zien, binnenkort heeft SANULOGIC haar eigen website.

Voor meer informatie over de SANULOGIC programmas kunt u ons bellen: 053 475 0234

Amazing Grass, verbazend goede biologische producten tijdelijk met 15% korting!

Amazing Grass biedt hoge antioxidatieve producten

Een ongekende ORAC waarde van 15000! En het is lekker!

Er zijn veel poeders verkrijgbaar die van biologisch fruit en groente zijn gemaakt maar slechts weinigen voegen daarbij extra vezels, verteringsenzymen en probiotica. Amazing Grass doet dat wel. Behalve de optimale biologische kwaliteit wordt uw verteringssysteem bovendien geholpen bij de vertering waardoor het rendement groter wordt.

Amazing Grass heeft een grote keus aan producten; als voedingsvervanging, ter ondersteuning van ontgifting en specials bijvoorbeeld met een hoge ORAC waarde of ter ondersteuning van het immuunsysteem.

De heerlijk smakende Amazing Grass ORAC heeft een antioxidatieve waarde van 4000!

Kijk op de site voor het product van uw keuze en maak gebruik van de tijdelijke aanbieding.

Naar de aanbiedingen…

 

Waarom basisch water het gezondste en het lekkerste  is

We bestaan voor het grootste deel uit water. Alle transport van voedingsbouwstenen en afvalstoffen gebeurt opgelost in water. Onze vorm wordt ook bepaald door water. Als we uitgedroogd raken krijgen we vouwen in de huid en krijgen onze cellen minder volume net als een leeggelopen luchtballon. Voldoende water drinken is daarom essentieel voor behoud van onze gezondheid. Als we water drinken is het verstandig om het beste water te drinken dat er is om zoveel mogelijk profijt te hebben en dat is basisch actief water. In de unieke aanbieding van deze maand kunt u een Waterman en een Actief Water boek samen voor de prijs van 49,95 Euro bestellen in plaats van 76,99 Euro.

Dat is meer dan 33% voordeel!

Bestel…

Betaal de helft voor een topproduct!

Nu en dan wordt onaangekondigd op www.gezondeshop.nl een bijzondere aanbieding gedaan. Alleen op de facebookpagina van de Gezondeshop wordt dit vermeld. Een topproduct voor maar 50% van de normale prijs. De aanbieding geldt maar voor een dag, dus houdt de site in de gaten!

Rinno en Marja Heidstra

www.duurzaam-gezond.nl

www.quantum-genetics.nl

www.gezondeshop.nl 

www.celherstelconcept.nl 

www.basischwater.nl

www.actimaris.nl

www.skalaris.nl

Download de uitgebreide brochure over de drie uur durende Intake

Brochure…

Thermografiemetingen Heemstede

vrijdag 18 maart

vrijdag 28 maart

Meer informatie en aanmeldingen 053 475 02 30

Het boek van professor dr. Goetsche over de georganiseerde misdaad in de farmaceutische industrie

bestel…

Het boek over gezond worden en blijven. De derde uitgebreide editie van 464 pagina’s

bestel…

 

Vingerprik-voedingsallergietest

Lees meer…

Bestel…