Kurkuma infusen zijn effectiever dan chemotherapie

kurkuma- en vitamine c infusen

Kurkuma- en vitamine C infusen bij kanker en ter ondersteuning van het immuunsysteem

stond onlangs in de Volkskrant. De uitspraak is van de bekende en door onder meer Voetbal Inside ondersteunde Rotterdamse oncoloog dr. Caspar van Eijck. Het is fantastisch dat hij zo duidelijk uit durft te spreken dat de farmaceutische industrie in Nederland bepaalt welke behandelingen een patiënt krijgt. In Duitsland, op mijn nieuwe stek in Gronau, worden al jarenlang kurkuma infusen aangeboden, vaak gecombineerd met vitamine C infusen en de nieuwste vorm van hyperthermie.

Ik wil graag meer informatie over de mogelijkheden van behandeling bij kanker

Hyperthermie verdubbelt overlevingskansen bij kanker!

Daniel den Hoed is de oncologische afdeling van het Erasmus Ziekenhuis

Hyperthermie in het Erasmusziekenhuis levert bijna 100% verbetering van de levensverwachting!

Het is de conclusie van dr. Martine Franckena, destijds als radiotherapeut in opleiding werkzaam in de Daniel den Hoed oncologisch centrum van het Erasmusziekenhuis. Uit haar onderzoek blijkt dat de combinatie van chemotherapie en hyperthermie leidt tot bijna een verdubbeling van de overlevingskans bij kanker! Toch wordt de methode mondjesmaat toegepast in Nederland.

Hyperthermie is niet gelijk aan hyperthermie

Er zijn drie verschillende soorten hyperthermie. De methode waarbij het gehele lichaam wordt (over)verhit, de magnetronmethode waarbij het lichaam inclusief het tumorweefsel wordt verhit, dit is de methode die door dr. Franckena is onderzocht,  en een nieuwe methode die doelgericht alleen het tumorweefsel verwarmt.

bij de hyperthermiebehandeling worden lichte, flexibele elektroden gebruikt.

lokale, doelgerichte  hyperthermiebehandeling

In Gronau  passen we al jarenlang  de niet belastende vorm van hyperthermie toe, de oncothermie,  en combineren deze met curcuma– en vitamine C– infusen en Papimi, krachtige pulserende elektromagnetische veldtherapie behandelingen. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze hyperthermiebehandelingen te combineren met de regulier gegeven chemo- of bestralingstherapie.  Wij vinden het belangrijk dat u de behandeling krijgt waar u achter staat.

Hyperthermie verdubbelt de overlevingskansen bij kanker

Hyperthermie vergroot de overlevingskansen bij kanker,

dat is de conclusie van het onderzoek van dr. Martine Franckena van het Ersamus ziekenhuis. Ze onderzocht de combinatie van chemo en hyperthermie en van radiotherapie en hyperthermie. De effecten van de chemo- en hyperthermie waren beter dan die met bestraling. In Gronau aan de Nederlandse grens is is jarenlange ervaring met de modernste vorm, de oncothermie, ook wel elektro-hyperthermie genaamd.

Cholesterol is geen risicofactor van belang, aderverkalking wel

De analyse van de hart en vaten gezondheidsmeting worden geanalyseerd in een computer.

Uw risico op het krijgen van een hartaanval of beroerte gemeten

Veertig procent van de mensen die een hartinfarct of beroerte krijgen, hebben geen verhoogde cholesterolwaarde. Het  geeft niet het individuele risico op het krijgen van een hartinfarct of beroerte aan. De meest betrouwbare risicofactor is de vaatwandstijfheid die met de Arteriograph wordt gemeten. Als slagaderen door aderverkalking hun flexibiliteit verliezen, raakt het hart overbelast en wordt de kans op het krijgen van een hartinfarct, overbelasting van het hart of een beroerte groter. Aderverkalking kan worden gestopt en vaak worden hersteld door voedingsaanpassing, supplementen en behandelingen.

lees meer…

Ik wil mijn risico op een hartinfarct of beroerte weten en meld me aan voor een vaatwandleeftijdmeting.

Uw risico op hartinfarct en beroerte gemeten

Het risico op het krijgen van een hartinfarct of beroerte wordt het betrouwbaarste aangegeven door de mate van aderverkalking. De vaatwandstijfheid, de vaatleeftijd is hiervoor de beste parameter en kan eenvoudig worden gemeten.

Binnenkort de ‘pijnmobiel’ in Gronau

In de pijnmobiel wordt de kwlaiteit van uw weefsel gemeten en krijgt u gratis advies.

Gratis metingen en advies bij pijn

Gratis metingen bij pijn en advies over onze nieuwe pijnbehandeling! Bij pijn is het weefsel verandert en dat kan objectief worden gemeten dankzij de nieuwste technologie. Het geeft aan dat de slechtere conditie van het weefsel aan. Met behulp van innovatieve technologie kan de kwaliteit van het weefsel met vier parallel lopende behandelprogramma’s worden verbeterd waardoor de pijn verminderd.

In de pijnbus wordt u gratis gemeten en geadviseerd. 

Meer in de volgende nieuwsbrief.

Vakantieaanbiedingen

Het GezondeShop vakantiepakket met zonnebrandlotion, bodylotion, actimaris gel en wondspoelvloeistof

Gezondeshop vakantiepakket

Als het warmer wordt, de zon schijnt en we veel buiten zijn, kan het plezier door  Gezondeshop vakantiepakket verschillende oorzaken worden vergald. De GezondeShop heeft unieke producten waarmee veel van deze problemen veilig en snel kunnen worden aangepakt. We hebben vier producten in een vakantiepakket voor u gecombineerd.

Meer informatie en bestellen…

1. Skalaris Biologische Zonnebrandlotion

Verbranden in de zon kun je beter vermijden, insmeren is verstandig maar moet effectief en veilig. Het klinkt overbodig maar een waarschuwing tegen het gebruik van factor 50 zonnebrandcreme is nodig. Het bevat (bijna) altijd chemische stoffen waarvan bewezen is dat ze schadelijk zijn voor onze gezondheid of die gemakshalve niet zijn onderzocht. Het is schandalig en onbegrijpelijk dat zonnebrandcreme, nanodeeltjes  en stoffen mogen bevatten die aangetoond kankerverwekkend zijn of het hormoonsysteem ontregelen. Als u huidverzorgingsproducten aanschaft, let dus op de veiligheid.

Al onze Skalarisproducten zijn volledig natuurlijk, biologisch en zijn nooit in contact geweest met onnatuurlijke verhittingen, alcohol of chemische stoffen. De natuurlijke kracht is zo bewaard gebleven. Onze zonnebrandlotion bevat  geen nanodeeltjes maar grotere deeltjes die op de huid als een reflecterend zonnescherm werken.

Advies: gebruik de zonnebrandlotion iedere twee uur en na sterk zweten, douchen of zwemmen. Trek tussen 12 en 15 uur vaker een t-shirt of overhemd met lange mouwen aan en bedek het hoofd.

Meer informatie…

2. Skalaris Biologische Bodylotion

Voor de dagelijkse verzorging van de huid is onze biologische bodylotion bij uitstek geschikt, zeker na een dag zonnen of zwemmen in zee. U kunt de lotion zo vaak gebruiken als u nodig heeft. Iedere dag minstens eenmaal inmasseren doet uw huid merkbaar goed.

Meer informatie…

3. Actimaris Wondgel

Actimarisproducten bevatten geen chemicalien en zijn toch buitengewoon effectief! De wondgel wordt toegepast bij allergische huidreacties, brandnetelprikken, kwallenbeten en insectensteken. Doe een druppeltje op de plek en vrijwel direct vermindert de pijn, na enkele minuten herhalen, eventueel nog eens en de last is verleden tijd!

Bij alle soorten wonden kan Actimaris gel worden gebruikt. Bij schaaf-, snij en brandwonden. Doe de gel op de verbrande plek en de pijn vermindert snel. Actimaris  ondersteunt een littekenvrije genezing.

Meer informatie …

4. Actimaris Wondspoelvloeistof

De wondspoelvloeistof kan bij dezelfde ongemakken worden toegepast. Het is met name geschikt voor grotere oppervlaktes en om open wonden uit te spoelen. Bijvoorbeeld als een fietser uitglijdt en zijn bovenbeen opengeschaafd is, of als een kind in de brandnetels is gevallen. Eerst kan de wond worden schoongespoeld, daarna kan een dunne doek of tissue op de plek worden gelegd en vochtig gehouden met Actimaris Wondspoelvloeistof.

NB. Actimarisproducten bevatten geen chemicalien! Het is niet erg als het in de ogen of de mond terecht komt. De oorsprong is zeewater, daarom ruikt het fris.

Meer info…

Van 91,80, Euro voor 69,95 Euro!

bestel…

.

Waterman

Schoon, basisch actief water is een waardevolle ondersteuning voor het lichaam. het heet ook wel alkaline water. Dankzij de zeslagige filter kan de Waterman water maken met deze fantastische eigenschappen. De waterman is eenvoudig en voordelig in gebruik en kan overal mee naar toe worden genomen. Dankzij de afsluitbare waterkan is het ook handig in de rugzak. Vullen kan bij iedere kraan: aan de snelweg, in het hotel, op de camping of natuurlijk gewoon thuis. Overal waar een kraan is, maakt u gezond en lekker water!

Van 59,95 Euro voor 49,95 Euro!

bestel…

Betaal de helft voor een topproduct!

Nu en dan wordt onaangekondig op www.gezondeshop.nl een bijzondere aanbieding gedaan die alleen op de facebookpagina van de Gezondeshop wordt vermeld. 

 

Een topproduct voor maar 50% van de normale prijs. De aanbieding geldt maar voor een dag, dus houdt de site in de gaten!