Fulvinezuur kwaliteitsverschillen

Fulvinezuur is miljoenen jaren geleden ontstaan bij de humusvorming van regenwouden. Het bevat alle voedingsbouwstenen uit die rijke zuivere vegetatie. Fulvinezuur wordt snel bekender en meer populair omdat steeds meer mensen de positieve werking op hun immuunsysteem ervaren. Het wordt niet voor niets ‘het zwarte gezondheidsgoud‘ genoemd. 

Waarom fulvinezuur?

Fulvinezuur is een natuurproduct uit fulvinemijnen. Dankzij het humusvormende proces zijn de nutriënten biologisch beschikbaar voor mensen, ze worden goed opgenomen in de cellen.

Fulvine Fulvinezuur Life Elixir

Fulvine Fulvinezuur Life Elixir

Waarom LifeElixir fulvinezuur?

De samenstelling, de kwaliteit, varieert van mijn tot mijn. De GezondeShop heeft na uitvoerige studie en vergelijking gekozen voor de Fulvinezuur van LifeElixir, het is de zuiverste, geconcentreerde fulvinezuur die we konden vinden met de meeste ingrediënten.

Om de kwaliteitsverschillen te kunnen beoordelen is het belangrijk om te letten op het aantal verschillende voedingssstoffen en de concentratie van de fulvinezuur.

Het aantal verschillende nutriënten

Alle soorten fulvinezuur bevatten electrolyten, sporenelementen, mineralen, organische zuren  en aminozuren. Meestal bevat fulvinezuur ruim zeventig ingrediënten.

LifeElixir fulvinezuur bevat honderdenzestien nutriënten!

  1. negen macromoleculen,
  2. tien sporenmineralen,
  3. zevenenvijftig sporenelementen,
  4. achttien aminozuren,
  5. zeventien organische zuren
  6. vijf vitamines.

De concentratie

Fulvinezuur wordt in verschillende vormen aangeboden, in vruchtendrank, frisdrank en opgelost in water. Hoe sterker de concentratie is, des te beter is het product. De percentages variëren meestal tussen de 4% en de 10%.

Life Elixir Fulvinezuur heeft een concentratie van 16%!

Meer informatie…

Bestel…