Gezondheidscoaching geeft antwoord op uw vragen

Het komt voor dat iemand klachten heeft en niet weet wat hij het beste kan doen. Is een bezoek aan de huisarts zinvol of kun je misschien zelf iets doen…maar wat?

Gezondheidscoaching

Voor dergelijke gezondheidsvragen kunt u bij Het CelHerstelCentrum terecht. U boekt een telefonische afspraak voor gezondheidscoaching en wordt gebeld op de afgesproken tijd. Zo heeft u geen wacht- en reistijd en krijgt snel betrouwbare informatie. U kunt een afspraak van een kwartier of een half uur boeken.

Gezondheidsconsult

Als u duidelijke klachten heeft biedt een gesprek misschien onvoldoende diepgang. Maar toch wilt u graag met iemand overleggen wat u kunt doen. Het CelHerstelCentrum biedt voor u het Gezondheidsconsult. Voor een gezondheidsconsult stuurt u ons alle informatie over uw klachten en de  vragen die u heeft. Wij bereiden ons voor op het gesprek door de vragenlijst zorgvuldig door te lezen en de onderzoeksuitslagen en uw vragen te bestuderen. Het gesprek verloopt daardoor efficiënt.

Hoe het werkt:

  1. U boekt een Gezondheidsconsult
  2. U krijgt een uitgebreide vragenlijst per mail.
  3. U mailt of stuurt deze ingevuld per post terug, samen met uitslagen van andere onderzoeken als deze voorhanden zijn.
  4. Wij bereiden ons voor op het gesprek door de vragenlijst zorgvuldig door te lezen en de onderzoeksuitslagen te bestuderen.

Indien gewenst kunt u voor de afspraak onderzoeken doen, de uitslagen kunnen dan tijdens het Gezondheidsconsult worden besproken.

  1. U wordt teruggebeld op het afgesproken tijdstip en we kunnen een half uur lang gericht uw gezondheidsproblemen doornemen. U krijgt een advies waar u direct mee aan de slag kunt.