Begeleiding bij uw traject naar gezondheid

Ons lichaam probeert met zo weinig mogelijk overlast voor ons om te gaan met (over)belastingen en ontstekingen maar op een gegeven moment lukt dat niet meer en ervaren klachten.

We zijn dan vaak gewend aan het compenseren van energie door koffie of suiker- en koolhydraatrijke voeding zoals chocolade, brood of koekjes, pijn met pijnstillers, een verstoorde nachtrust door slaaptabletten en een ‘opgedraaid’ gevoel met kalmerende middelen.

Het aanpassen van de leefstijl waaronder het voedingspatroon kan gewenningsproblemen veroorzaken met klachten die  voordien niet optraden of nu duidelijker merkbaar worden omdat de onderdrukkende middelen minder worden gebruikt.

Vaak zijn dergelijke problemen door aanpassing van voeding of het gebruik van bepaalde supplementen te ondervangen. Het kan goed zijn om nu en dan de voortgang te evalueren, punten van aandacht, onduidelijkheden of zorgen over de voortgang aan te spreken.

Meestal zijn dergelijke vragen binnen tien minuten opgelost, vandaar dat we de mogelijkheid bieden voor deze GezondheidsCoaching gesprekken.