Klachten hebben een reden

Het CelherstelConcept is een handleiding voor gezondheid

Het logische van duurzaam gezond worden

Soms lijkt het alsof er zomaar klachten ontstaan. Ineens heb je hoofdpijn en zonder reden ontstaat brandend maagzuur. Omdat we de klachten niet begrijpen proberen we te doen alsof er niets aan de hand is en nemen een pijnstiller of andere medicijnen om de klachten te onderdrukken. Het logische gevolg is dat veel klachten in de loop der jaren verergeren.

Medicijnen zijn geen geneesmiddelen

Maar klachten zijn er niet voor niets, ze betekenen dat er iets niet goed gaat. Iets waar u wat aan kunt doen. Klachten zijn waarschuwingssignalen van uw cellen die u vertellen dat, als u zo door gaat, er ècht grote problemen kunnen gaan komen. Klachten komen niet ‘zomaar’, het zijn geen vergissingen van het lichaam. Door klachten te onderdrukken met medicijnen wordt de oorzaak niet behandeld.

Dit boek is geschreven voor degenen onder ons die niet willen horen: “Daar moet u mee leren leven”.

In het boek Het CelHerstelConcept® wordt op een logische en duidelijke wijze de samenhang uitgelegd tussen klachten en het ontstaan van ziektes. De spelregels van uw lichaam worden op een duidelijke en onderbouwde manier uitgelegd waardoor u de kennis en het begrip krijgt om zelf gezonde keuzes te maken in uw leven. Als u zich houdt  aan de spelregels van uw lichaam hoeven uw cellen u niet te waarschuwen en blijft u energiek en gezond!

Het voorwoord bij de derde editie

De inhoudsopgave

De kennis waar Het CelHerstelConcept op is gebaseerd