Het CelHerstelConcept:

Gezondheidsherstel in plaats van ziektebestrijding

Lezing

Vrijdag 13 november

 9.00 u. – 11.30 u. in Spiritueel Centrum de Piramide, De Alerdink 7 in Denekamp.

Aanmelding en meer informatie bij HeelNatuurlijk  heelnatuurlijk

 

 

Het CelHerstelConcept is logisch gezond worden

Het CelHerstelConcept helpt geïnformeerd te kiezen

De derde editie van Het CelHerstelConcept

Er bestaat geen medicijn of supplement met genezende werking. Klachten ontstaan door een verstoring van de arbeidsvoorwaarden van de cellen, het herstel daarvan herstelt de gezondheid. Het bestrijden van ziektes door medicijnen, supplementen en behandelingen is een illusie; er zijn steeds meer zieken.

Laat u niet langer misleiden

Toch zijn velen op zoek naar de heilige graal die eenvoudig de schade van jarenlange roofbouw, en slechte eet- en leefgewoontes oplost. Het liefste voor weinig geld. Op deze vraag wordt door de farmaceutische industrie gereageerd door misleidende reclamespotjes over pijnstillers, slaapmedicatie en medicijnen tegen brandend maagzuur in de wetenschap dat de problemen die hiertoe hebben geleid verergeren. Het is bijna misdadig. In de alternatieve sector worden ‘gezonde’ alternatieven geboden. Extra vitamine C, selenium, vitamine B17, cannabis en magnesiumolie zijn enkele voorbeelden van producten waar wonderen aan worden toegeschreven…maar wonderen bestaan niet.

Gezondheidsherstel in plaats van ziektebestrijding

Als een jarenlange verstoring in het immuunsysteem uiteindelijk klachten veroorzaakt, is het immuunsysteem niet te herstellen door een pil, geen reguliere en geen alternatieve. De indruk wekken dat het zo is, is misleiding. Gestructureerd werken aan herstel van de arbeidsomstandigheden van de cellen door het maken van gezonde keuzes heeft de meeste kans op behoud en herstel van de gezondheid. 

Het CelHerstelConcept helpt gezonde keuzes maken

In de lezing wordt uitgelegd hoe het immuunsysteem werkt, wanneer de eerste verstoringen ontstaan, hoe je die merkt en wat je er zelf aan kunt doen.

Borstkanker, de ziekte van Lyme, chronische vermoeidheid en Het CelHerstelConcept

Infrarood borstscreening maakt temperatuurverschillen zichtbaar

De kleurverschillen geven de temperatuurverschillen van de infrarood borstscreening aan

Aan de hand van enkele voorbeelden wordt uitgelegd hoe ziektes en klachten volgens Het CelHerstelConcept worden aangepakt en wordt ingegaan op de rol van de infrarood regulatiethermografie als betrouwbare gezondheidsscreening.

Het CelHerstelConcept gaat over kiezen

Borstkanker en regulatie thermografie

Verschillen tussen regulatiethermografie en camera thermografie

 www.celherstelconcept.nl