Hoofdpijn, moe en overgewicht

Hallo,

Ik ben J.V. en ben 42 jaar en woon in Oldenzaal.

Ik loop al sinds 2010 met hoofdpijn en sinds 13 oktober elke dag hoofdpijn de huisarts zei stress en spanning je krijgt therapie en paracetamol voor de pijn. Mijn baas zei ga eens naar Rinno Celherstel centrum in Enschede. Oké s middag direct gebeld en een afspraak gemaakt voor 03-11-2015.

Ik dacht we zien het wel slechter kan het niet worden.

Het is Dinsdag 03-11-2015 naar Celherstel Enschede 3 uur lang onderzoeken gehad en mijn bloed en urine was niet goed. Heb medicatie gekregen Skalaris en Alkala n en direct een ander eetpatroon volgen gluten vrij.

Na de behandeling direct naar de winkel gegaan en glutenvrije producten gehaald (brood van ah) is heel goed en smaakt vers. Ik een nu veel vlees- verse groenten (sla)  en elke dag yoghurt met lijnzaad olie en vers fruit  of smooties en 2 keer in de week vetten vis( zalm-haring-makreel).

Dinsdag 23-11-2015 weer komen bij cellherstel Enschede,

Jongens wat gaat het goed met mij nu ben 5 kilo afgevallen, niet meer ( sloom, depressief en lusteloos) EN GEEN HOOFDPIJN MEER.

Ik heb weer energie en kan weer alles doen,

Ik ben nu heel blij.

Groetjes Jacintha