Moderne hyperthermie aan de grens bij Enschede

Hyperthermie Euregio, bij Enschede over de grens

Hyperthermie Euregio, jarenlange ervaring met hyperthermie en aanvullende behandeling en begeleiding

In het Duitse grensstadje Gronau hebben we vele jaren ervaring met hyperthermie. Sinds twee jaar gebruiken we de modernste apparatuur, ‘elektrische’ hyperthermie ook ‘Oncothermie’ genaamd. 

Deze behandeling verwarmt de tumorcellen en niet het gezonde omliggende weefsel. Daardoor is bij minder temperatuursverhoging een groter effect op de kankercellen. 

Hyperthermie als deel van uw behandelplan

De nietwste hyperthermiemethode heet Oncothermie

Hyperthermie bij SANULOGIC met de nieuwste techniek

We passen de oncothermiebehandeling in een bestaand behandelplan in, bijvoorbeeld ter ondersteuning van  chemo- of radiotherapie of als deel van een behandelplan bij een natuurgeneeskundige arts. We kunnen ook samen met u een behandelplan opstellen.

U staat centraal in het behandelplan

Voor het beste resultaat is het belangrijk dat u vertrouwen in het behandelplan heeft. Of uw voorkeur uitgaat naar ondersteuning van een reguliere behandeling of als u kiest voor een andere behandelwijze, wij bespreken de verschillende mogelijkheden graag met u.

Maak vrijblijvend een informatieve afspraak om uw vragen en verwachtingen met ons te bespreken

 Hyperthermie met chemo- of bestralingstherapie

kurkuma effectiever dan chemo

Kurkuma is effectiever dan chemo zegt dr. van Eyck in de Volkskrant

Als u  een chemo- of bestralingskuur in het ziekenhuis doet passen we de oncothermie afspraken daarop aan. Zo wordt het maximale rendement  behaald. De hyperthermiebehandelingen kunnen in het algemeen het beste voor en na de behandeling in het ziekenhuis plaatsvinden.

Indien gewenst kunnen we met uw oncoloog overleggen voor de optimale behandeltijden.

Hyperthermie met kurkuma-infusen

kurkuma- en vitamine c infusen

Kurkuma- en vitamine C infusen bij kanker en ter ondersteuning van het immuunsysteem

In ons hyperthermiecentrum combineren we de oncothermie vaak met kurkuma infusen. Er is veel onderzoek dat het positieve effect van kurkuma bij kanker beschrijft. Onlangs zei de Rotterdamse oncoloog professor Oncoloog professor dr. van Eijck in een interview in de Volkskrant dat kurkuma effectiever is dan chemotherapie.

Kurkuma kan niet met alle vormen van chemotherapie worden gecombineerd. Bij twijfel nemen we contact op met uw oncoloog.

Hyperthermie met vitamine C-infusen

In Duitsland wordt het gebruik van hoog gedoseerde vitamine C-infusen bij kanker door artsen en professoren ondersteund en toegepast.

In ons centrum worden deze vaak gecombineerd met oncothermie. We verwijzen voor de werking graag naar literatuur op het internet.

Bel SANULOGIC voor meer informatie of een informatieve afspraak 053 475 0234

lees meer: Moderne hyperthermie is niet belastend

lees meer: Hyperthermie en kurkuma is een geweldige combinatie