IgG Voedselallergietest 270 met individueel advies voor 385,00 Euro

IgG voedselallergietst resultaten worden in een rapport weergegeven

IgG voedselallergietst resultaten worden in een rapport weergegeven

Als u meer vermoeid bent dan normaal of last heeft een loopneus, astma, jeuk, darmklachten, diarree, obstipatie, migraine, hoofdpijn, hooikoorts, chronische keelpijn, heesheid, spierpijnen, slaapproblemen of gewrichtsproblemen heeft u waarschijnlijk een IgG voedselallergie.

Bij aandoeningen waaronder ALS, MS en kanker beïnvloedt een voedselallergie de ernst van de aandoening omdat een IgG voedselallergie een chronische ontsteking in stand houdt.

Over de IgG voedselallergietest

Meer dan 60% van alle mensen hebben een IgG voedselallergie en bij mensen met klachten komt het nog vaker voor. Een IgG voedselallergie is een soort sluipmoordenaar, het belast voortdurend het immuunsysteem maar veroorzaakt geen acute klachten. De weerstand wordt zo steeds slechter en er ontstaan klachten waar schijnbaar geen verklaring voor is, het lijkt alsof ze niets  te maken hebben met voedselallergie.

 De enige manier om uitsluitsel te krijgen is het doen van een IgG voedselallergietest.

Vergoeding van de kosten van een IgG voedselallergietest

In Nederland worden de kosten door sommige verzekeraars vergoedt als de test op aanvraag van een gezondheidsprofessional is gedaan. Het is de moeite waard om uw zorgverzekeraar op vergoeding aan te spreken. In Duitsland is men een stap verder.  In rechtszaken is bepaald dat zorgverzekeraars de IgG voedingsallergietest moeten vergoden omdat het  een medisch noodzakelijk onderzoek is, waarvan de werking door onafhankelijk regulier wetenschappelijk onderzoek is bewezen. Om voor vergoeding in aanmerking te komen moet de aanvraag door een Heilpraktiker of arts worden onderbouwd.

Binnen veertien dagen heeft u de uitslag en uitgebreide informatie

Om een voedselallergie vast te stellen is een bloedtest de enige betrouwbare mogelijkheid. Er zijn twee manieren om het bloed voor de test te verkrijgen. De meest bekende is om  het benodigde bloed uit een ader te halen. Het bloed wordt in een buisje aan het laboratorium gestuurd. Bij een nieuw ontwikkelde, net zo betrouwbare test, worden enkele bloeddruppels op een speciaal vloeipapier opgevangen. De kaart met het opgevangen bloed wordt aan het laboratorium gestuurd.

Binnen veertien dagen krijgt u de uitslag, uitgebreide informatie over allergie en de voedingsmiddelen, een inkooplijst van voedingsmiddelen die u mag eten en een receptenboek met voorstellen voor maaltijden met toegestane voedingsmiddelen.

De interpretatie is belangrijk

Om het hoogste rendement van een voedselallergietest te hebben is het belangrijk om de klachten en de klachtengeschiedenis mee te beoordelen. Bijvoorbeeld brandend maagzuur en het gebruik van maagzuurremmers heeft veel invloed op de darmfunctie en de vitamine B12 opname en leiden cholesterolverlagers  vaak tot een Q10 tekort en daarmee een mitochondriënprobleem.  Naast de voedselallergie is het mogelijk dat een histamine gevoeligheid bestaat of een schildklierprobleem, kortom, voor een juiste interpretatie is inzicht in de klachten en het ontstaan van de klachten belangrijk.

Alle factoren hebben invloed op de voedselallergie en de klachten. Het is een gemiste kans als daar geen aandacht aan wordt besteed.

In het gesprek kunnen onderzoeksresultaten van artsen en alternatieve behandelaars worden besproken. Zo krijgen wij een goed beeld van het immuunsysteem en kunnen beter adviseren.

Soms is aanvullend onderzoek nodig

Bij lang aanhoudende klachten kan aanvullend onderzoek nodig zijn. Ons algemeen basisonderzoek bevat biomarkers  over orgaanfuncties en -belastingen, vitamine-, mineralen- en sporenelemententekorten,  de ontgiftingsfuncties  en we laten onderzoeken of metalen de mineraalfuncties hinderen.

Als u alleen een voedselallergietest wenst

IgG voedselallergietest

IgG voedselallergietest

U kunt een voedselallergietest  bestellen via de Gezondeshop. De kosten bedragen 360,00 Euro exclusief BTW.  U krijgt de vingerpriktest thuisgestuurd inclusief enveloppe om de test aan het laboratorium te sturen.

Binnen veertien dagen heeft u de uitslag en uitgebreide documentatie in huis.

Als u een voedselallergietest inclusief bespreking wenst

U bestelt telefonisch, 053 475 0230, of per mail r.heidstra@celherstelconcept.nl  de voedselallergietest, de afspraak wordt gemaakt als de uitslag van de test bekend is.

Wij sturen u de vingerprikallergietest toe samen met een vragenlijst en een voedingsdagboek voor een week. U kunt ook door ons bloed af laten nemen voor de test als dat uw voorkeur heeft.

De ingevulde vragenlijst en het voedingsdagboek stuurt of mailt u ons voor de afspraak terug. Wij gebruiken het als voorbereiding op het gesprek.

De kosten van de IgG voedingsallergietest inclusief bespreking bedragen 385,00 Euro. Er wordt geen BTW berekend omdat over de test geen BTW geheven wordt in Duitsland.

Chronische ontsteking zet de wereld op zijn ko

Vertwijfeld door nietszeggend bloedonderzoek

Voedingsallergie en hoofdpijn en migraine

Glutenallergie veroorzaakt hersenontsteking

Mitochondriengeneeskunde biedt nieuwe hoop

Alle hoofdpijn- en migrainepatienten hebben een voedselallergie

Voedselallergie eenvoudig en betrouwbaar te meten met een vingerpriktest