Intakes en onderzoeken

Over verschillende onderzoeken

1. Aderverkalking en overbelasting van het hart onderzoeken

Aderverkalking, arteriosclerose, is het langzaam verstijven en dichtslibben van de slagaderen. Het begint al vanaf de tienerleeftijd en blijft lang onopgemerkt. Als de aderverkalking tijdig wordt vastgesteld is het proces te stoppen en zijn beschadigingen vaak te herstellen. Met de Arteriograph kan aderverkalking al in een vroege fase worden vastgesteld. Door aanpassingen van levensstijl- en voeding kunnen onnodige hart- en vaataandoeningen vermeden worden. Het effect van de inspanningen kan na enkele maanden betrouwbaar worden geevalueerd.

lees meer over ‘aderverkalking meten’

Aderverkalking meten

Het risico op aderverkalking en overbelasting van het hart kan worden gemeten met de Arteriograph.

2. CelHerstel Intake EXTRA

Bij langer durende of ernstige gezondheidsproblemen waaronder chronische vermoeidheid, de ziekte van Lyme, fibromyalgie, darmontstekingen, astma, de ziekte van Pfeiffer, kanker en neurodermitis is de drie uur durende intake zinvol. De regulatiethermografie, levendbloedanalyse en urinetesten worden gedaan en de uitslagen besproken. Vervolgens wordt aan de hand van een uitvoerige vragenlijst het ontstaan en het verloop van de klachten besproken. Gegevens uit andere meegebrachte onderzoeken worden ook besproken. Tot slot wordt het plan van aanpak gemaakt en uitgelegd. Meer informatie…

CelHerstel Intake EXTRA

Gezondheidsintake inclusief regulatiethermografie, urinetesten en levendbloed analyse

3. Regulatiethermografie

regulatiethermografie

regulatie thermografie geeft een duidelijk overzicht

Bij minder ernstige klachten of als preventief onderzoek is de anderhalf uur durende regulatiethermografie de beste keus. Het geeft een betrouwbaar en uitgebreid inzicht in de vitaliteit van het hele immuunsysteem.

Zwakke plekken en belastingen komen duidelijk naar voren waardoor direct adviezen kunnen worden gegeven en aan de zwakke plekken kan worden gewerkt.

Een borstscreening maakt deel uit van de infrarood regulatiethermografie. Twaalf risicofactoren worden geanalyseerd en in een rapportage weergegeven. 

De regulatiethermografie is een door de FDA erkende aanvullende diagnostische screening op borstkanker net als de mammografie.

Meer informatie…

Infrarood regulatiethermografie

Infrarood regulatiethermografie geeft betrouwbare informatie over de gezondheid. Klachten en ziektes ontstaan door jarenlange veronachtzaming van ons immuunsysteem. Met de informatie uit de regulatiethermografie kunt u direct een start maken met herstel van uw gezondheid. De regulatie borstscreening en het prostaat risicorapport maken deel uit van het totale thermografie onderzoek.

 

 4. Oberonscan 

Door middel van ‘non-lineaire’ metingen wordt een scan van het hele lichaam gemaakt. Een vergelijking met uitslagen van reguliere metingen is niet altijd mogelijk. De Oberonscan kan tot op celniveau inzoomen en een indruk geven waar en welke soort belastingen er zijn.

Oberon geeft een snel overzicht

Oberon geeft een snel overzicht

Staan ontstekingen of ziekteverwekkers op de voorgrond. Het geeft niet zoals de Regulatiethermografie de samenhang aan en maakt geen concluderende analyse. Voor een snel overzicht van het immuunsysteem is de Oberon een goede optie. Het wordt vaak enkele weken na een Celherstel Intake EXTRA gedaan om aanvullende gegevens te verkrijgen over ziekteverwekkers en de omvang van ontstekingen. Meer informatie…

 

5. Levendbloed analyse

De levendbloedanalyse geeft inzicht in de vitaliteit en belastingen van het bloed. Het bloed verandert in de loop van de uren en door die veranderingen wordt duidelijke of het bloed teveel afvalstoffen bevat, of de kwaliteit van de rode en witte bloedlichaampjes is aangetast en of er een chronische ontsteking kan zijn. 

Meer informatie…