Lezing: Gezondheidsherstel in plaats van ziektebestrijding

Gezond door gezonde keuzesDagelijks staan berichten in de krant die ons beloven dat kanker, AIDS en andere vreselijke aandoeningen binnenkort genezen kunnen worden. De beloftes worden al tientallen jaren herhaald maar de oplossing is er nog steeds niet. Het lijkt op de hond die een worst wordt voor gehouden. Hij gaat rennen maar krijgt de worst niet. Op dezelfde manier wordt ons wijsgemaakt dat nieuwe behandelingen ons kunnen genezen, maar net zoals de hond niet dichter bij de worst komt, zo komen wij niet dichter bij medicijnen die ziektes werkelijk genezen.

Er worden alternatieven aangeboden die als ‘nieuwe’ behandelingen, producten en voedingssupplementen worden aangeprezen met slogans als: ‘wat u van de farmaceutische industrie niet mag weten’, of  ‘dit wondermiddel geneest kanker’. Het suggereert eerlijker en betrouwbaarder te zijn maar regulier en ‘alternatief’ gebruiken dezelfde soort emo-propaganda.

De ware oorzaak van klachten en ziektes

Het zoeken naar die ene oorzaak voor het krijgen van een ziekte is net als het zoeken naar die ene behandeling  nutteloos. Er is niet èèn oorzaak die ziekte veroorzaakt net zo min als er èèn geneeskrachtige behandeling is. Ziektes en klachten ontstaan  door achterstallig onderhoud en jarenlange overbelasting van ons lichaam en onze mentale veerkracht. Het is een illusie te denken dat er een uitvinding komt die alle schade die in jaren is ontstaan, herstelt. Het zoeken naar die ene oorzaak of die ene oplossing is op zijn zachtst naïef, maar zo lang er mensen zijn die de verantwoordelijkheid voor hun gezondheid afschuiven op behandelaars, behandelingen en producten zal dit vergeefse zoeken blijven bestaan evenals het aanbieden van ziek houdende behandelingen en producten.

Gezond door gezonde keuzes

In de lezing wordt ingegaan op de misleidende informatie, hoe je deze kunt herkennen en hoe iedereen gezonde keuzes kan maken. Als klachten zijn ontstaan is het belangrijk om te weten hoe deze konden ontstaan en wat de zwakke plekken zijn in het immuunsysteem. Het is zinvol om dit met een behandelaar te bespreken die overzicht heeft over de verschillende aspecten van gezondheid. Het direct starten met behandelingen, medicijnen, kruiden of supplementen zonder naar de oorzaak te hebben gezocht is niet zinvol. 

Regulatiethermografie als uitgangspunt

Een manier om inzicht te krijgen in oorzaken van de verstoring, de vitaliteit van het immuunsysteem, risicofactoren op het krijgen van (borst)kanker en concrete aanwijzingen om gezondheid te herstellen vanaf de basis is de regulatiethermografie.

fdaHet is een door de FDA erkende infrarood thermografische methode die dankzij de nieuwste analysemethoden betrouwbaar is en meer informatie geeft over gezondheid dan de infrarood  cameratechnologie die al langer in Nederland wordt toegepast.

Borstkanker en de ziekte van Lyme

In de lezing wordt de werking en de waarde van de regulatiethermografie besproken aan de hand van twee voorbeelden, borstkanker en de ziekte van Lyme. De achtergronden van beide aandoeningen worden in een breder kader geplaatst en er wordt aangegeven hoe gezondheid kan worden hersteld door een combinatie van maatregelen die door de regulatiethermografie en het gesprek met de behandelaar worden opgesteld.

Het CelHerstelConcept en gezonde keuzes

Het CelHerstelConcept helpt gezond te kiezen

Eerst het fundament, dan behandelingen en supplementen

Gezondheid is als een huis, het staat op een fundament. De basis  voor gezondheid wordt gevormd door leefstijl en voedingsgewoontes. Pas als het fundament is hersteld zijn behandelingen en supplementen zinvol.

De uitgangspunten van de lezing zijn gebaseerd op Het CelHerstelConcept waarvan onlangs de derde editie is verschenen.

lees meer:

Borstkanker en regulatiethermografie

De ziekte van Lyme en regulatiethermografie

Verschillen tussen infrarood camerathermografie en regulatiethermografie

Aanmelding bij info@gezondeshop.nl

 De entree is 7,50 bij betaling vooraf en 10,00 Euro op de avond zelf. U kunt het bedrag overmaken op rek. nr. NL51 ABNA 0461 0859 41 t.n.v GezondeShop

Met vermelding  Lezing 10 december

donderdag 10 december 2015 

Locatie: Kuipersdijk 192, 7512 CM Enschede 

Tijd: 20:00 – 22:00 Zaal open: 19:30 aanmeldingen: r.heidstra@celherstelconcept.

vrijdag 22 januari 2016

Locatie: Stormvogelweg 1, 2106 DA Heemstede
Tijd: 20:00 – 22:00
Zaal open: 19:30

Aanmelding: DeLezing

Meer informatie: DeLezing

donderdag 4 februari

Locatie: Rossum

Tijd:19.30 uur

Zaal open: 18.45 

aanmelding en meer info: www.heelzijn.info