SANULOGIC; hart- en vaatgezondheid preventie en behandeling

  • Lezing en meetdag op vrijdag 22 april
  • in Heemstede

 Overdag metingen op afspraak

S’avonds

De metingen moeten voorafgaand aan de lezing worden gedaan tussen 17.00 uur en 19.00 uur, vol is vol.

Problemen met hart, hersenen en doorbloeding

aderverkalking vroeg gemeten

de cardiocheck meet vroege aderverkalking

Hart- en vaatproblemen veroorzaken veel uiteenlopende klachten waarvan hartinfarct en hersenbloedingen waarschijnlijk de bekendste zijn, maar ze veroorzaken veel meer gezondheidsschade. Al onze organen zijn afhankelijk  van een goede doorbloeding, er kunnen overal in het lichaam problemen ontstaan. Vooral de ogen en de nieren zijn gevoelig voor vaatwandschade omdat ze veel kleine bloedvaatjes bevatten, als die dichtslibben veroorzaakt dat celschade en oog- en nierproblemen. Etalagebenen zijn ook een bekend probleem, hierbij is de doorbloeding van de onderbenen zodanig verstoord dat na korte tijd pijn optreedt bij het lopen, na korte tijd stilstaan verdwijnt de pijn en kan weer een stukje worden gelopen. Ook onze hersenen hebben te lijden onder een slechtere doorbloeding. Geheugen- en concentratieverlies en vermoeidheid kunnen de eerste tekenen zijn. Zorgen voor een gezond hart- en bloedvatensysteem is essentieel om gezond oud te worden.

Klassieke risicofactoren blijken beperkte waarde te hebben

Cholesterol, te weinig beweging, te hoge bloeddruk en teveel stress zijn de klassieke risicofactoren. Hoe belangrijk zijn ze eigenlijk en wat betekenen ze precies?

Nieuwe inzichten en metingen

De analyse van de hart en vaten gezondheidsmeting worden geanalyseerd in een computer.

De anal;yse van de bloeddrukwaardes wordt in een computer geanalyseerd

De eerste tekenen van doorbloedingsverslechtering zijn niet vast te stellen met de klassieke methodes. De nieuwste en meest betrouwbare meting om al vroegtijdig vaatwandbeschadigingen, aderverkalking, te meten, is de vaatwandflexibiliteit. Hierop wordt de biologische leeftijd van de bloedvaten bepaald. Verder kan de bloeddruk van de grote lichaamsslagader worden bepaald, beide zijn betrouwbare risicofactoren.

Wat als uw aderen ouder zijn dan u bent?

Er is dan een verhoogd risico. Gelukkig kan dit risico door het aanpassen van leefstijl, voedingspatroon en verstandig gebruik van supplementen weer naar gezonde proporties worden teruggebracht.

Introductie onderzoek van het effect van omega 3 olie op hart- en vaatgezondheid

Vewrandering van leefstijl, supplementen en behandelingen hebben invloed op de vaatgezondheid. Samen met een organisatie die omega 3 olie verkoopt is een onderzoek gepland naar het effect op de vaatgezondheid door het vier maanden lang innemen van omega 3 olie. Het onderzoek wordt vanavond uitgelegd en er bestaat de mogelijkheid om u op te geven voor deelname aan het onderzoek..

Wat is SANULOGIC?

SANULOGIC werkt zoveel mogelijk met betrouwbare en herhaalbare metingen. Na meer dan tien jaar onderzoek en ervaring zijn veel onderzoek- en behandelapparaten door de mand gevallen. Het SANULOGIC concept bestaat uit betrouwbare metingen, een onderbouwd behandelplan, evaluatie. Er zijn SANULOGIC programma’s voor de behandeling bij kanker, hart- en vaatgezondheid en de ziekte van Lyme. Meer SANULOGIC programma’s zijn in ontwikkeling.

Meer informatie over de vaatwandleeftijd meting

Meer informatie over regulatiethermografie