SANULOGIC , inzicht in gezondheid

Via internet en gezondheidsbladen is steeds meer informatie over gezondheid te vinden. Steeds meer thuistesten zijn beschikbaar en er wordt veel reclame gemaakt over ‘nieuwe’ apparaten die snel een ‘gezondheidsscan’ maken. 

SANULOGIC doet niet mee aan hypes maar is gebaseerd op mitochondriengeneeskunde. In een persoonlijk gesprek leggen we uit hoe u het meest effectief uw gezondheid kunt ondersteunen.  Wij maken gebruik van gedegen onderzoek. Bel of mail voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Lees voor meer informatie…

Voor wie gezond wil blijven

Klachten en ziektes kunnen worden voorkomen door verstoringen, tekorten en belastingen van de gezondheid tijdig te ontdekken en te corrigeren.

Lees meer…

Voor wie gezond wil worden

Gezondheid wordt niet bepaald door neurotransmitters, DNA, voedingsallergie, hormonen, bacterien of stress, maar door de unieke individuele combinatie van deze en meer factoren. Wij kijken naar de samenhang en oorzakelijke verbanden.

Lees meer over onze aanpak…

De eerste afspraak

Wij bespreken uw ziektegeschiedenis, gedane behandelingen, onderzoeken, huidige klachten, voeding- en leefwijze en adviseren welke onderzoeken zinvol zijn om de oorzaak van uw klachten te achterhalen en een gestructureerd behandelplan te maken. 

Lees meer…

Het vervolg

Nadat in de eerste afspraak een plan van aanpak is bepaald, worden vervolgafspraken gepland voor evaluatie van de resultaten, vervolgonderzoek of behandelingen.

Lees meer…

Onderzoeken

Wij werken samen met meerdere Duitse laboratoria voor de beste informatie. Uit honderden biomarkers hebben we verschillende pakketten samengesteld. Verder gebruiken we onder meer de Arteriograph, levendbloedanalyse, BIA en Luxxamed voor het stellen van de diagnose en resultaatevaluatie.

Lees meer…

Behandelingen

SANULOGIC past innovatieve en beproefde behandelingen toe waaronder hyperthermie, papimi, vitamine C-, en kurkuma infusen, GcMaf- en vitamine B12 injecties en microstroom.

Lees meer…